Hart Afstemming

Hart Afstemming

Een hart afstemming, wat bij jou past voor dit moment in de vorm van een persoonlijke krachtkaart of een energetische behandeling op afstand.

Het kan heel fijn zijn iets te ontvangen wat voor dit moment bij je past. Iets dat raakt. Afgestemd op de energie vanuit je hart.

Misschien houdt een vraagstuk of een lichamelijke klacht je bezig en wil je daar wat richting of ontspanning bij. Een energetische behandeling in de vorm van reiki, kan daarbij aansluiten. In overleg spreken we dan een moment af waarop ik de behandeling op afstand geef. Dit duurt ongeveer een half uur.

Misschien ben je juist op zoek naar een afgestemd cadeautje voor jezelf of voor een ander. Een persoonlijke krachtkaart kan daar bij passen. Aan de hand van een afstemming, maak ik de krachtkaart. Soms meer in beeld, soms meer in tekst, of een combinatie hiervan. De kaart komt per post dan binnen een week naar je toe.

Een hart afstemming kun je aanvragen door een mailtje te sturen naar moni@innerspring.nl. Geef daarbij aan of je de hartafstemming in de vorm van een krachtkaart wil ontvangen of in de vorm van een energetische behandeling op afstand.

Je ontvangt dan een bevestiging van je aanvraag. Bijdrage: 15,00 euro.