Holistische Peuteryoga

Holistische Peuteryoga 2 – 4 jaar

Holistische peuteryoga gaat uit van het ‘helend spelen met kinderyoga’. Je peuter wordt in zijn geheel aangesproken door middel van yoga in combinatie met spelvormen.

Naar aanleiding van een thema wat aansluit bij de beleving van peuters oefenen we kind gerichte yogahoudingen afgewisseld met een kort verhaal, liedjes, versjes, spel, massage, dansexpressie en ontspanningsoefeningen.

De groepslessen Peuteryoga worden wekelijks gegeven op:

Donderdagochtend van 9.00 – 9.45u, kdv Jump, Oosterhout.
Een proefles is kosteloos.

Voor opgave en meer informatie: moni@innerspring.nl / 0612781574.

Ouder & Peuteryoga 2 – 4 jaar

Tijdens de ouder & peuteryoga workshops ben je samen met je peuter op speelse wijze in beweging. Plezier staat hierbij voorop.

Holistische peuteryoga gaat uit van het ‘helend spelen met kinderyoga’. Je peuter wordt in zijn geheel aangesproken door middel van yoga in combinatie met spelvormen.

Op een natuurlijke manier wordt er aandacht gegeven voor de verbinding tussen jou en je peuter.

Aan de hand van een prentenboek dat aansluit bij de beleving van je peuter oefenen we kind gerichte yoga houdingen afgewisseld met liedjes, versjes, massage, dansexpressie en ontspanningsoefeningen.

Ouder & Peuteryoga wordt in de vorm van workshops door het jaar heen in vakanties aangeboden.

Bijdrage: 16 euro. Bij minimaal 2 aanmeldingen start de workshop. Er is ruimte voor 4 aanmeldingen.

Een individueel 4-lessentraject Ouder & Peuteryoga is ook mogelijk. Een specifieke vraag kan hierbij worden ingebracht. Voor meer informatie hierover neem even contact op.

Voor opgave of meer informatie: moni@innerspring.nl / 0612781574.