Energetische Healing / Reiki

Energetische Healing / Reiki

Meer positieve levensenergie.

Tijdens Energetische Healing wordt er gewerkt met universele levensenergie. Het is een mooie, liefdevolle methode waarbij de universele levensenergie wordt doorgegeven via de handen door directe handoplegging of op afstand.

Reiki herstelt de balans tussen lichaam en geest. Het bevordert zelfgenezing en kan pijn weghalen of verminderen. Bovendien heeft Reiki een heel ontspannen werking.

Door onverwerkte ‘negatieve’ ervaringen kunnen energiestromen in een lichaam geblokkeerd raken. Dit kan zich soms uiten in fysieke, emotionele, mentale of spirituele klachten. Blokkades kunnen door Energetische Healing worden opgeheven.

Als ontvanger hoef je niets te doen. De energie vindt zelf zijn weg. Je mag ontspannen.

In ontspanning kan jouw lichaam en geest het zelfherstellende vermogen aanspreken. Energetische Healing kan voor verzachting of genezing van diverse klachten zorgen. Het zorgt voor (meer) balans in jezelf.

Behandeling met directe handoplegging: na een korte intake waarin je aangeeft wat je klachten zijn, mag je in je kleding op de behandelstoel komen zitten. Ik stem mij af op de universele energie en leg mijn handen op je lichaam of net boven je lichaam. De energie stroomt door mijn handen naar je toe.

Behandeling op afstand: met jouw naam, leeftijd en woonplaats kan ik mij afstemmen op je energieveld. Waar je ook bent. In overleg spreken we een moment af. Dan laat ik de universele energie door mijn handen stromen en stuur het naar je toe. Je onderbewuste kan de energie die gestuurd wordt dan oppakken. Je hoeft niets te doen. Alleen maar te ontspannen.

Het kan zijn dat je de energie voelt. Dat je warmte, kou, moeheid of ontspanning voelt. Het kan ook zijn dat je niets voelt. Of kleuren ziet. Wat je wel of niet voelt of ziet, heeft geen effect op de behandeling.

Het aantal behandelingen verschilt. Soms is een klacht met één keer opgelost. Maar bij langdurige of chronische klachten zijn er over het algemeen meerdere behandelingen nodig. Het aantal behandelingen is heel persoonlijk en wordt altijd in overleg met je afgestemd.

Behandelsessies dinsdag:
20/2, 5/3, 19/3, 2/4. Tijd 9.00 – 10.00u. (VOL)
Behandelsessies donderdag:
7/3, 21/3, 4/4, 18/4. Tijd 19.00 – 20.00u. (Bij de Bolster)
Behandelsessies vrijdag: 
8/3, 22/3, 5/4, 19/4. Tijd 12.00 – 13.00u.
8/3, 22/3, 5/4, 19/4. Tijd 13.15 – 14.15u.
Behandelsessies zaterdag:
9/3, 23/3, 6/4, 20/4. Tijd 11.00 – 11.50u.

Wil je Reiki vragen voor iemand anders? Dit kan ook. Ik vraag iemands onderbewuste altijd om toestemming. Als diegene de energie wil accepteren, dan kan de energie binnen komen.

Een Energetische Healing kun je aanvragen door een mailtje te sturen naar moni@innerspring.nl.

Geef daarbij aan of je een behandeling wilt met directe handoplegging of op afstand en of het voor jezelf is of voor een ander. Bij de aanvraag ontvang ik graag de naam, geboortedatum en woonplaats van jezelf of degene waar je de Energetische Healing voor vraagt.