Holistische (Ouder)Peuteryoga

Holistische peuteryoga 2-4 jaar 

Holistische peuteryoga gaat uit van het ‘helend spelen met kinderyoga’. Je peuter wordt in zijn geheel aangesproken d.m.v. yoga in combinatie met spelvormen. 

Naar aanleiding van een thema wat aansluit bij de beleving van de peuters oefenen we kind gerichte yogahoudingen afgewisseld met een kort verhaal, liedjes, versjes, spel, massage, zintuigen, bewegen op muziek en ontspanningsoefeningen. ​

De groepslessen Holistische Peuteryoga geef ik op twee locaties op donderdagochtenden in Oosterhout. Van 9.15u – 10.00u bij kdv Ondersteboven, Pijlpuntstraat 1 en van 10.30u – 11.15u bij kdv Jump, Griftdijk 91 in Oosterhout.

Deze lessen verzorg ik doorlopend het jaar heen. Bij 4 aanmeldingen per groep lopen de lessen door, met maximaal 9 kinderen in een groep. Een proefles is kosteloos.

Voor opgave en meer informatie: moni@innerspring.nl / 0612781574.

Ouder & Peuteryoga 2-4 jaar

Tijdens de ouder & peuteryoga lessen ben je samen met je peuter op speelse wijze in beweging. Plezier staat hierbij voorop.

Holistische peuteryoga gaat uit van het ‘helend spelen met kinderyoga’. Je peuter wordt in zijn geheel aangesproken d.m.v. yoga in combinatie met spelvormen. 

Op een natuurlijke manier wordt er aandacht gegeven voor de verbinding tussen jou en je peuter. 

Naar aanleiding van een prentenboek dat aansluit bij de beleving van je peuter oefenen we kind gerichte yoga houdingen afgewisseld met liedjes/versjes, massage, bewegen op muziek en ontspanningsoefeningen.

De lessen Ouder & Peuteryoga geef ik op vrijdagochtenden, eens per twee weken in Nijmegen. Van 9.30u – 10.20u, Diamantstraat 12. Bij min. 2 aanmeldingen start de les, met max. 4 aanmeldingen.

De eerstvolgende lessen zijn op 24 mei en 7 juni.

Voor opgave of meer informatie: moni@innerspring.nl / 0612781574.